Відділ освіти Кролевецької Районної Державної Адміністрації

Семінар-практикум для керівників, комірників, кухарів закладів освіти району щодо гігієнічних вимог до організації безпечного харчування дітей

Одним із пріоритетних завдань відділу освіти Кролевецької райдержадміністрації є організація збалансованого, якісного та безпечного харчування дітей  у закладах освіти району, адже від того, як харчуються діти, залежить стан їхнього здоров’я. Відповідно до плану роботи відділу освіти Кролевецької РДА на 2019 рік  28.03.2019 року на базі відділу освіти з метою підвищення якості та безпечності харчування дітей відбувся семінар-практикум для керівників, комірників, кухарів закладів освіти району щодо гігієнічних вимог до організації безпечного харчування дітей, виробництва та обігу харчових продуктів за участю працівників  Кролевецького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області: головного спеціаліста відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Кролевецького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області Богдана Рогожина та начальника відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Кролевецького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області Людмили Романенко. На семінарі було розглянуто ряд питань, а саме: дотримання вимог чинного законодавства щодо  організації харчування дітей  у закладах освіти; санітарно – гігієнічні вимоги до харчоблоків закладів освіти; вимоги до організації харчування дітей  у закладах освіти; вимоги до організації  питного режиму  в закладах освіти згідно чинного санітарного законодавства; забезпечення закладів  освіти якісною питною водою; дотримання дітьми та персоналом особистої гігієни, загальні вимоги до операторів ринку стосовно ведення записів щодо забезпечення безпечності харчових продуктів (НАССР) тощо.

            Відділ освіти, керівники закладів освіти району  й надалі будуть проводити роботу щодо реалізації проблем, що виникають при організації харчування дітей.

 




« повернутися до списку новин